Duurzaam wonen

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. Rabobank helpt je graag om een hypotheek te vinden die bij jouw woonwensen past. Wij willen duurzaam wonen bereikbaar maken voor iedereen. Behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw situatie? Maak een afspraak met een van onze financieel adviseurs.

Korting op hypotheekrente
De nieuwbouwwoningen van het project Mooi Nijeveen zijn duurzaam gebouwd. Zij voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen en hebben bovendien een Groenverklaring. Koop jij hier een woning, dan belonen wij dit met mooie korting op je hypotheek. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Waarom een hypotheek bij de Rabobank
Onze hypotheken hebben veel voordelen en bieden flexibiliteit. Heb je onze hypotheekofferte getekend? Bij ons is een offerte voor een hypotheek met Plusvoorwaarden maar liefst 12 maanden geldig. Voor de Basisvoorwaarden is dat 6 maanden. Zo heb je voldoende tijd om je bezig te houden met de leukere zaken rond het kopen van een huis. Met onze hypotheek ben je ook zeker van de rente uit je hypotheekofferte. Stijgt de rente nog, dan geldt dit niet voor jou. Kies je voor een hypotheek met Plusvoorwaarden dan krijg je zelfs een lagere rente als de hypotheekrente in de tussentijd is gedaald. Met een hypotheek met Basisvoorwaarden krijg je geen lagere rente als de hypotheekrente daalt, maar krijg je gewoon de rente uit je hypotheekofferte.

Persoonlijk advies van Hypotheekadviseur Duurzaam Wonen
Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Oriënteer je online of neem contact op met een van onderstaande gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs. Vanzelfsprekend houden zij rekening met de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van corona te beperken. Zij adviseren daarom zo veel mogelijk via een telefoon- en/of videogesprek.